Home

The work The Box is an exact copy of McCarthy’s studio, located inside a giant wooden box – with the small detail that everything is turned 90 degrees. All of the furniture, video equipment, tools, paper or thousands of other objects are therefore located on the right wall, instead of on the floor and the whole work functions as a monumental 3D painting. The work can be seen until november.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s